City Hotels in 'volle voorbereiding' van BAV

City Hotels is in volle voorbereiding voor de nieuwe BAV over de toekomst van het bedrijf. Dat vernam Tijd-Nieuwslijn bij de hotelvastgoedgroep. 'Eerstdaags maken we de datum van de BAV bekend', klinkt het.

(tijd) Op de nieuwe BAV wordt verwacht dat City Hotels zich zal uitspreken over een eventuele ontbinding of over andere te treffen maatregelen. Een mogelijkheid is dat de drie resterende hotels zullen verkocht worden.

Op donderdag 2 november tuimelde het aandeel 86,1 procent tot 1,23 euro. Voor de eerste keer sinds 4 oktober konden beleggers aandelen verhandelen. Toen noteerde het aandeel aan 8,84 euro.

De koersval was het gevolg van een dramatische mededeling op 6 oktober. De hoteleigenaar meldde toen dat het statutair nettoactief onder nul was gezakt. De Amerikaanse dochter CH Corp bleek niet in staat om de schulden terug te betalen aan de Belgische moeder.

Vrijdag kon bij de dubbele fixing geen koers gevorm worden omdat de bovenlimiet telkens overschreden werd. City Hotels noteert aan 1,23 euro.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud