Concentra eist aandelen Ubizen terug van Ubidco

(tijd-nieuwslijn) - De mediagroep Concentra eist dat Ubidco de aandelen Ubizen die het heeft laten leveren, teruggeeft aan de mediagroep. Zoniet zal Concentra een schadevergoeding eisen. Dat meldt de groep in een persbericht.

Concentra heeft op 16 januari 2004 zijn aandelen ingebracht in het kader van het openbaar aankoopbod van Ubidco. Na afloop van dit bod meldde Ubidco dat het de aandelen van Concentra in Ubizen had verworven en dat het de call op deze aandelen had uitgeoefend. Concentra meent dat Ubidco deze call-optie niet meer geldig kon uitoefenen. "Daarom meent Concentra dat zij over de vrijheid zou moeten beschikken om een keuze te maken tussen ingaan op het bod van Ubidco dan wel op een tegenbod", aldus het persbericht.

"Concentra heeft evenwel vastgesteld dat Ubidco de aandelen heeft laten leveren ingevolge de uitoefening van die call-optie, dat Ubidco tot betaling is overgegaan en de Raad meent dat Ubidco niet de intentie heeft vrijwillig de aandelen terug te geven. Concentra heeft Ubidco verzocht om teruggave van de aandelen, zoniet zal ze Ubidco ten gepaste tijde aanspreken in schadevergoeding", besluit het bericht.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud