Courante kwartaalwinst Randstad 13% hoger

(tijd-nieuwslijn/betten beursmedia news) - Randstad Holding heeft over het derde kwartaal van 2002 een nettowinst uit gewone bedrijfsuitoefening behaald van EUR 25,7 miljoen, tegen EUR 22,8 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. Dit heeft het uitzendconcern dinsdag bekendgemaakt.

De winst per aandeel uit gewone bedrijfsuitoefening bedroeg - conform de gemiddelde verwachting van analisten - EUR 0,20, tegen EUR 0,18 in het derde kwartaal vorig jaar.

De omzet kwam in het derde kwartaal uit op EUR 1.445,7 miljoen tegen EUR 1.507,5 miljoen vorig jaar. Randstad liet weten te verwachten dat de omzet in het vierde kwartaal 2002 zal uitkomen op hetzelfde niveau als een jaar eerder. De winst per aandeel uit gewone bedrijfsuitoefening zal volgens het uitzendbedrijf in 2002 uitkomen op tenminste EUR 0,40, tegen EUR 0,34 vorig jaar.

'We blijven voorzichtig over ontwikkelingen in de markt. We zien tekenen van herstel, maar nog niet in alle markten', zo stelt waarnemend CEO B. Nooteboom van Randstad in een reactie op de cijfers. Volgens Nooteboom is de operationele performance van Randstad verbeterd. 'De kostenbasis is verder teruggebracht, terwijl onze infrastructuur is gehandhaafd. De organisatie is sterker geworden in moeilijke marktomstandigheden en kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst', aldus Nooteboom, die de taken van CEO C. Farla tijdelijk overneemt. Farla is langdurig afwezig wegens ziekte.

(c) tijd-nieuwslijn (tel: +32 3 2860372; fax: +32 3 2860370)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud