Advertentie

Deceuninck stoot recyclagefabriek af

(tijd-nieuwslijn) - De West-Vlaamse pvc-verwerker Deceuninck stoot zijn recyclagefabriek in Andenne af. Op 28 februari worden de activiteiten stopgezet. De machines en het klantenbestand werden door het Limburgse Govaerts Recycling overgenomen.

Voor de acht personeelsleden wordt een herstructureringsplan uitgewerkt. "De impact van de sluiting op de resultaten van de groep zal minimaal zijn", zei woordvoerder François de Landsheer aan Tijd-Nieuwslijn. De fabriek in Andenne werd in 1989 overgenomen van FN en de Generale Maatschappij. De fabriek was gespecialiseerd in de recyclage van kunstofresten in onderdelen voor buitenshuismeubilair.

De vestiging, die werkte onder de naam Deceuninck Recycling, haalde in 2001 een omzet van EUR 0,69 miljoen, tegen EUR 0,71 miljoen in 2000. Vooral de daling van het aantal investeringsprogramma's van de overheid bracht teweeg dat de omzet afkalfde en de resultaten ondermaats waren. De vestiging haalde de voorbije twee jaar de doelstellingen van de groep niet en wordt daarom afgestoten.

AP

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud