Deminor schaart zich achter tegenbod van Betrusted op Ubizen

(belga) - Het advocatenkantoor Deminor heeft beslist zich achter het tegenbod te scharen dat Betrusted heeft uitgebracht op Ubizen. Dat is voor de minderheidsaandeelhouders van Ubizen interessanter dan het overnamebod van Ubidco, luidt het.

Op 11 februari trok Betrusted haar bod op Ubizen op van 1,2 tot 1,32 euro per aandeel. Dat is 39 procent meer dan het bod van Ubidco (0,95 euro), liet de manager van Deminor, Charles Demoulin, op een persconferentie weten.

Het advocatenkantoor dat zich specialiseert in de belangenverdediging van de kleine belegger wil met zijn standpunt naar eigen zeggen duidelijkheid scheppen in een complex dossier. Meer concreet neemt Deminor zich voor om vanaf woensdag de aandeelhouders concrete informatie te verstrekken. Op die manier kunnen die beter een keuze maken. Deminor wijst er bijvoorbeeld op dat niks belet dat de aandeelhouders die al een keuze hebben gemaakt voor Ubidco van gedacht veranderen en toch Betrusted kiezen.

Ook al wordt het advocatenkantoor in dit geval gefinancierd door Betrusted, benadrukt Deminor dat het onpartijdig blijft. 'Indien Ubidco morgen een beter bod uitbrengt of er een derde bieder opduikt, zullen wij het beste bod voor de kleine aandeelhouder verdedigen', stelde Demoulin.

De tijd dringt in elk geval, aangezien de periode om in te gaan op het bod van Betrusted op 3 maart afloopt. Nadien moet een bijzondere algemene vergadering zich op 16 maart uitspreken over de toekomst van Ubizen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud