Dexia werkt aan nieuw leadership- en prestatiebeheermodel

(tijd-nieuwslijn) - De financiëledienstengroep Dexia werkt aan een nieuw leadership- en prestatiebeheermodel. De uitwerking ervan behoort tot de verantwoordelijkheden van Nicolas Meire, die vanaf 15 mei personeelsdirecteur wordt van de groep. Dat meldt Dexia in een persbericht.

'Het leadershipmodel zal bepalen aan welke kwaliteiten wij belang hechten en welke waarden een verantwoordelijke moet uitdragen, bijvoorbeeld op vlak van communicatie tussen de verschillende beleidsniveau's. Het prestatiebeheermodel geeft een invulling aan het verloningssysteem', legt een woordvoerster uit.

Nicolas Meire zal ook aandacht besteden aan 'het beleid inzake het beheer van de werkgelegenheid en de mobiliteit, met bijzondere aandacht voor het internationale aspect.'

Meire gaat zorgen voor de coördinatie van de vier grote HR-pijlers in de groep Dexia, People Management (werkgelegenheid en rekrutering...), People Development (beheer van leidinggevende kaderleden en prestaties), People Reward (compensation & benefits) en People Services. Meire zal rapporteren aan Bernard-Franck Guidoni-Tarissi, lid van het uitvoerend comité en directeur-generaal belast met Human Resources, Communicatie en Cultuur.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud