Duval-Guillaume komt in handen van Publicis

(tijd) - De Franse reclamegroep Publicis Groupe voert gesprekken met Duval-Guillaume, de grootste onafhankelijke reclame- en marketinggroep in België. De gesprekken zijn nog niet afgerond, maakte de Franse beursgenoteerde groep gisteren bekend. André Duval bevestigt dat er 'constructieve contacten' zijn, maar wil niet meer kwijt.

Volgens ingewijden zijn de gesprekken binnen twee tot drie weken afgrond en zal Duval-Guillaume dan deel uitmaken van de Publicis Groupe.

De groep Duval-Guillaume realiseerde vorig jaar een geconsolideerde omzet van 68,3 miljoen euro. Daarop werd een bruto-inkomen van zowat 20,7 miljoen euro gerealiseerd, 11 procent meer dan in 2004. De groep bleef daarmee de grootste onafhankelijke reclamegroep in België.

Duval-Guillaume heeft agentschappen in Brussel en Antwerpen, een bureau in New York en een filiaal in Parijs. Onder zijn klanten telt het onder meer Dexia, Belgacom, Canvas en Radio 1. Duval-Guillaume haalde onlangs het contract binnen om de Vlaamse regering te adviseren bij de uitvoering van en de communicatie over het regeerakkoord.

Publicis behaalde in 2005 een nettowinst van 386 miljoen euro op een omzet van 4,127 miljard euro. Publicis Groupe noteert op de beurzen van Parijs en New York, is aanwezig in 104 landen en is de vierde communicatiegroep ter wereld.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud