FVL Fund verkleint kwartaalverlies

(tijd-nieuwslijn) - Het durfkapitaalfonds FVL Fund boekte in het eerste kwartaal van 2004 een nettoverlies van 0,33 miljoen tegenover een verlies van 0,82 miljoen euro het jaar ervoor. Per aandeel is dat een verlies van 0,02 euro.

Op 31 maart bedroeg de intrinsieke waarde van FLV Fund 0,64 euro per aandeel. De kaspositie van FLV Fund op 31 maart bedroeg 4,9 miljoen euro tegenover 2,57 miljoen euro op 31 december.

Tijdens het eerste kwartaal werd een lening terugbetaald door G2 Speech. Bovendien werden de participatie in Cellport en quasi alle aandelen van Tele-Atlas gerealiseerd. Hierdoor zijn de liquide middelen gestegen ten opzichte van 31 december. Op 15 april, werd de "Escrow vordering Filepool" terugbetaald.

De juridische kosten blijven hoog, wat momenteel 40% van de totale kosten uitmaakt. FLV Fund blijft zich verdedigen tegen de class action in de staat Massachusetts. Verder blijft de beroepsprocedure aanslepen tegen het vonnis van de "Seoul District Court" dat de vordering van 30 miljoen dollar van FLV Fund in eerste instantie heeft afgewezen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud