Kinepolis wint Kafka Award voor zeteldetectiesysteem

Kinepolis Group en Quick Sensor hebben de Kafka Award van de Dienst voor Administratieve Vereenvoudiging gewonnen voor hun samenwerking rond het zeteldetectiesysteem in Brugge. Dat lieten de organisatoren weten in een persbericht.

(tijd) De voorzitter van de jury en tevens directeur-generaal van de Dienst voor Administratieve Vereenvoudiging Erwin de Pue loofde het project van Kinepolis en Quick Sensor vooral om zijn originaliteit en vernieuwend karakter. Hij ziet er uitbreidingsmogelijkheden in voor bijvoorbeeld theaters.

Het systeem zorgt ook voor een vereenvoudiging op alle fronten. Het is gemakkelijk voor de klanten die meteen hun zetel kunnen terugvinden. Ook het bedrijf zelf wordt er beter van omdat kassiers efficiënter kunnen ingezet worden. Ook de administratie naar de fildistributeurs toe vereenvoudigt met dit systeem. Die worden namelijk vergoed volgens het aantal bezoekers van een specifieke film. Waar dit vroeger tot een hoop telwerk leidde, moet er nu bij wijze van spreken enkel nog een verslagje afgedrukt worden.

Andere genomineerden voor de Kafka Award waren Monti NV met een systeem van elektronische orderverwerking, Belpork VZW met een digitaal formulier voor vleescertificatie, Colruyt NV met 'Radio Colruyt' en Group Thermote & Vanhalst met een e-commercesysteem.

foto belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud