Lancering Restiva succes voor Omega Pharma

(tijd-nieuwslijn) - De Europese première van Restiva, het zevende topmerk uit de portefeuille van Omega Pharma, op de professionele beurs Farma 2004 was een succes. Restiva is een voedingssupplement tegen haaruitval. Dat meldt Omega Pharma donderdag in een persbericht.

De tweejaarlijkse beurs Farma 2004, die afgelopen weekend doorging, is de belangrijkste farmaceutische beurs van Belgie. Op de beurs stelde Omega Pharma voor het eerst Restiva voor. "Honderden apothekers hebben beslist om de producten uit te stallen", aldus het persbericht. In 2005 wordt het product in heel Europa gelanceerd.

Restiva is het zevende topmerk of starbrand van het bedrijf en vult daarmee het rijtje aan van de vitaminen Davitamon, de zonneproducten Bergasol, het luizenproduct Para, de zwangerschapstest Predictor, het afslankmiddel FatControl en het wrattenproduct Wartner.

In de laatste drie jaar wist Omega Pharma de omzet van die zes producten ruimschoots te verdubbelen. 'Starbrands zijn de producten waarin we meer investeren dan in onze anderen, maar waar we meer waarde mee creeeren', zei CEO Marc Coucke.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud