Microsoft en Randstad 'Beste Werkgever 2009'

Microsoft en Randstad zijn de 'Beste Werkgever 2009 België'. Dat meldt Vlerick Management School maandagavond. Speciale Awards zijn er voor FedEx Express (Award voor Diversiteit) en KBC (Award voor Talent Development).

(belga) - Winnaar bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers is Microsoft, tweede is SAS, derde is Plus Uitzendkrachten. 'De 333 gelukkige werknemers heeft Randstad te danken aan een nieuwe manier van werken. Microsoft gaat erg flexibel om met werknemers, wat de noden inzake 'work-life' balance van de huidige generatie tegemoet komt', luidt het onder meer.

Winnaar bij de bedrijven met meer dan 500 medewerkers is Randstad, de tweede is Dow Corning, derde is Cisco Systems. 'De 1.571 werknemers van Randstad zijn trots te werken voor deze organisatie. Randstad wil zijn medewerkers stimuleren om gezond te leven en te werken. Daartoe werd een platform opgestart. Via praktische raadgevingen en en het organiseren van activiteiten rond bewegen, sport, gezond eten en wellness, ... tracht men medewerkers te sensibiliseren voor die onderwerpen', aldus Vlerick.

De 'Beste Werkgever' is een grootschalig onderzoek binnen de EU naar werkgevers en hun personeelsbeleid.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud