Advertentie

Openbaar bod Propharex vervroegd afgesloten - update

(tijd-nieuwslijn) - Het initieel openbaar bod (IPO) waardoor de Waalse KMO Propharex naar het nieuwe segment Vrije Markt van de Brusselse beurs wordt gebracht, is vervroegd afgesloten als gevolg van de grote interesse. Dat schrijft L'Echo en werd aan Tijd-Nieuwslijn bevestigd door Bernard Ruzziconi, de topman van EFI Benelux, de financiële consultant van de operatie. Ook Propharex bevestigt het nieuws in een persbericht.

Propharex geeft 250.000 nieuwe aandelen uit, wat zal overeenstemmen met 20 procent van het (verhoogde) kapitaal. De verkoopprijs was vastgelegd op 4 euro. Het aanbod van 250.000 aandelen was opgesplitst in een gewone plaatsing van 200.000 aandelen en een bod tegen vaste prijs van 50.000 stukken.

Volgens het persbericht is de plaatsing van de 200.000 aandelen voor professionelen afgesloten. Het bod tegen vaste prijs, aangaande de 50.000 aandelen, bestemd voor particulieren wordt behouden tot de vervaldag, zijnde 9 november 2004.

Intussen zoekt EFI Benelux al nieuwe kandidaten voor de Vrije Markt, meldde L'Echo nog. Volgens topman Ruzziconi komen de zes Waalse bedrijven die genomineerd waren als onderneming van het jaar (Pharmadeal, Dufrais, Eloy et Fils, Proximedia Belgium, Quality Assistance en Vandeputte), in aanmerking, maar zijn nog geen beslissingen genomen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud