Real Software sluit dading met Rudy Hageman

(tijd-nieuwslijn) - It-groep Real Software heeft een schikking getroffen met oprichter Rudy Hageman en Indi NV. Dat meldt de groep in een persbericht.

Volgens de dading zien Hageman en Indi af van al hun vorderingen tegen Real Software. Real Software ziet op zijn beurt af van zijn burgerlijke en strafrechterlijke vorderingen tegen Hageman en Indi. De vordering van Indi tegen Real Software wordt herleid tot EUR 800.000.

De vordering zal binnen acht weken in het aandelenkapitaal van Real Software worden ingebracht tegen de uitgifte van aandelen berekend op basis van de gemiddelde beurswaarde tijdens een periode van 30 dagen voor de inbreng.

Met deze dading maakt Real Software Groep een einde aan een jarenlang aanslepend conflict met de voormalige oprichter en afgevaardigd bestuurder van het bedrijf. De beslissing is ingegeven door verschillende overwegingen.

De inbreng van de schuld door de heer Rudy Hageman en Indi NV heeft een positief effect op de cashplanning en de balans van de onderneming. Door de schuldinbreng en "kwijtschelding zal het eigen vermogen met EUR 2.152.000 stijgen.

(c) tijd-nieuwslijn (tel: +32 3 2860372; fax: +32 3 2860370)

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud