Advertentie

Scania investeert 10 miljoen euro in nieuwe hoofdzetel

(belga) - Scania Belgium, een dochterbedrijf van de Zweedse vrachtwagenfabrikant en busconstructeur Scania AB, investeert 10 miljoen euro in een nieuw gebouwencomplex in Neder-over-Heembeek. Scania Belgium heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Diegem maar de installaties daar voldoen niet meer aan de verwachtingen.

De nieuwe gebouwen zullen in 2005 in gebruik genomen worden, zo stond vrijdag te lezen in een mededeling van Scania Belgium.

De gebouwen van het Scania-hoofdkantoor in Diegem dateren uit 1968 en voldoen vooral op het vlak van bereikbaarheid en toegankelijkheid - het bedrijf ligt in een zone vol hotels en kantoren - niet langer aan de verwachtingen.

De nieuwe installaties, gelegen in de industriële zone Galilei, omvatten het hoofdkantoor, een trainingscentrum voor België en Luxemburg en een nieuwe werkplaats voor de regio. In totaal zullen zo'n 200 personeelsleden in de nieuwe gebouwen ondergebracht worden. In totaal stelt Scania Belgium samen met zijn agentschappen 420 personen te werk.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud