Solvus: Luc Bertrand (Ackermans & van Haaren) wordt nieuwe voorzitter raad van bestuur

(tijd-nieuwslijn) - Luc Bertrand, gedelegeerd bestuurder van Ackermans & van Haaren, wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Solvus. Zijn benoeming wordt morgen/donderdag door de raad van bestuur goedgekeurd. Dat meldden verschillende bronnen die dichtbij het dossier staan.

Financieel directeur Jan Suykens van Ackermans & van Haaren wil de benoeming niet bevestigen zolang ze niet formeel is goedgekeurd, maar hij zegt wel dat Bertrand "waarschijnlijk" de nieuwe voorzitter wordt.

Bertrand volgt als voorzitter Jean Van Milders op die na de algemene vergadering van midden mei zijn functie ter beschikking stelde. Samen met Jan Suykens zetelt Luc Bertrand al in de raad van bestuur van Solvus. Andere bestuurders zijn Rennie Hendriksen, Christian Dumolin, Maarten Deckers en Michel van Hemele.

Over de opvolging van Michel van Hemele als gedelegeerd bestuurder bij Solvus wou Suykens niet veel kwijt. "Het is nog prematuur om daar vragen over te beantwoorden. Wij gaan eerst in het team rond Van Hemele kijken wie er in aanmerking komt, maar wij zullen ook buiten het bedrijf rondkijken",zei hij. Suykens merkte wel op dat de beslissing geen drie maanden op zich zal laten wachten. Voordat Michel van Hemele op 1 december de overstap naar Carestel maakt zal de stoel van CEO dus gevuld zijn.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud