Spector en Kodak definitief akkoord over overname Litto-Color

(tijd-nieuwslijn) - De fotofinisher Spector heeft vrijdagavond 22 oktober een definitief akkoord bereikt met Kodak over de overname van het foto-afwerkingslabo Litto-Color in Oostende. De formele afronding van de deal gebeurt eind oktober. Dat meldde Spector maandag in een persbericht.

Spector en Kodak hadden op 6 september al gemeld dat over de overname van Litto-Color een princiepsakkoord was bereikt. De due diligence bracht volgens het nu gepubliceerde persbericht geen onoverkomelijke hindernissen aan het licht.

Litto-Color realiseerde in 2003 een omzet van ongeveer 25 miljoen euro. Dat vertegenwoordigt bijna 7 procent van de geconsolideerde jaaromzet van Spector Photo Group.

'Omdat meer dan 10 miljoen euro van de jaaromzet 2003 van Litto-Color buiten Belgie werd gehaald, is er geen aanmelding bij de mededingingsautoriteiten vereist', aldus het persbericht.

Vermits Litto-Color pas per 1 november in handen komt van Spector, zal de overname geen wezenlijke impact hebben op het bedrijfsresultaat van de groep.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud