Spector schrapt 21 banen op Imgaging-afdeling

(tijd-nieuwslijn) - De fotofinishinggroep Spector herstructureert de Imaging-afdeling. Daarbij gaan op korte termijn 21 banen verloren op de site te Wetteren. Dat meldt Spector in een persbericht.

Spector stapt af van de operationele structuur met nationaal georganiseerde business units en voert een gecentraliseerde aanpak in, waarbij de kernverantwoordelijkheden gecentraliseerd worden in het hoofdkwartier in Wetteren.

De Imaging Group omvat de activiteiten van de Mail Order en Trade rapporteringsegmenten, terwijl de activiteiten van het Retail rapporteringssegment, de detailverkoop van consumentenelektronica, vervat zitten in de Photo Hall Group. De Imaging Group van Spector Photo Group is de centrale, compacte organisatie die vorige maand werd ingevoerd voor alle activiteiten op het vlak van analoge en digitale fotoverwerking en fotogebonden goederen.

De reorganisatie heeft tot gevolg dat op korte termijn 21 functies verdwijnen in de afdelingen logistiek, klantendienst, IT en administratie. De beslissing tot deze individuele ontslagen kadert in het plan van Spector om de kosten voor de activiteiten van de Imaging Group structureel naar beneden te brengen, en om het nieuwe business model voor zijn digitale activiteiten verder te ontwikkelen.

Spector stelt in de vestiging van Wetteren 385 personeelsleden in vast dienstverband tewerk. Er bestaan vandaag geen concrete plannen voor verdere herstructureringen die een impact kunnen hebben op de tewerkstelling in de vestiging te Wetteren, aldus Spector in het persbericht.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud