Tessenderlo verlengt bestuurdersmandaat Marchand

(tijd-nieuwslijn) - De raad van bestuur van Tessenderlo stelt voor het mandaat van Gerard Marchand als bestuurder voor een nieuwe termijn van zes jaar te hernieuwen. Dat maakte Tessenderlo bekend in een persbericht.

Gerard Marchand is voorzitter van de raad van bestuur van Tessenderlo en ook voorzitter van het directiecomité. De raad van bestuur zal de vraag tot verlenging van het mandaat van Marchand voorleggen aan de algemene vergadering op 1 juni.

Verder vraagt de raad van bestuur de bevestiging van het mandaat van Eric Gissler, directielid van EMC, als niet-uitvoerend bestuurder. Eric Gissler werd gecoöpteerd door de raad van bestuur tijdens de vergadering van 11 maart. Zijn mandaat loopt ten einde in 2007.

Ook stelt de raad van bestuur de benoeming voor van Jean-Marc Bouzat, voorzitter en algemeen directeur van SCPA, als niet-uitvoerend bestuurder voor een termijn van zes jaar en van Alain Siaens, voorzitter van het directiecomité van Bank Degroof, als onafhankelijk en niet-uitvoerend bestuurder, eveneens voor een termijn van zes jaar. Deze termijnen lopen dus ten einde in 2010.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud