Think-Media: aandeel noteert vrijdag opnieuw

(tijd-nieuwslijn) - "Vrijdag zal het aandeel Think Media normaal opnieuw noteren. De noodzakelijke rechtzetting wordt vandaag hoogstwaarschijnlijk goedgekeurd door de Commissie voor Bank-en Financiewezen, waardoor die vrijdag in de Financieel-Economische Tijd kan verschijnen.

Na de rechtzetting zal het aandeel opnieuw verhandeld kunnen worden." Dat zegt Frank van Damme, secretaris-generaal van Think-Media, en dat werd bevestigd door de woordvoerder van de Commissie voor Bank-en Financiewezen (CBF).

Maandag werd het aandeel Think-Media geschorst op Euronext Brussel na betwisting over een paragraaf in het jaarverslag van de mediagroep. Het gerecht voert twee onderzoeken naar mogelijk malafide transacties tussen de Vrije Pers en Business Panel, twee bedrijven van Think Media, en de nv Media Hall van voormalig dancinguibater Frank Verstraeten. Think Media had het in zijn bericht over slechts één onderzoek. In het bericht stond dat er een gerechtelijk onderzoek loopt naar Media Hall samen met Business Panel en De Vrije Pers.

Omdat de speurders vermoedden dat er opzettelijk valse informatie verspreid werd, verzochten de marktautoriteiten maandag om het aandeel te schorsen.

Donderdag werd ook bekend dat de Raad van State 9 van de 23 frequenties schorst die toegekend zijn aan de commerciele radiozender 4FM, onderdeel van Think-Media. Volgens van Damme zal de beslissing nog niet uitgevoerd worden, omdat Vlaanderen in beroep gaat tegen de beslissing van de Raad van State.

Bij de andere radiozender Q-Music (Roularta) zou het om 11 frequenties gaan.

PB

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud