Advertentie

Topman Amerikaanse Ahold-dochter Top Markets stapt op

(tijd-nieuwslijn) - De Chief Executive Officer van Top Markets, G. Curci, vertrekt met onmiddellijke ingang als CEO bij de Ahold-dochter. Dat heeft het supermarktconcern woensdag bekendgemaakt in een persbericht. De nieuwe functie die hij zou gaan bekleden bij Ahold-dochter Giant Food of Landover gaat niet door.

Curci was vanaf 2000 president en CEO van Tops Markets en zou chief operating officer worden bij Giant Food of Landover in Maryland. In mei kondigde Ahold echter aan dat tijdens een interne audit boekhoudkundige onregelmatighedenvoor het jaar 2002 waren gevonden bij Tops. In Curcis hoedanigheid als CEO had hij de verantwoordelijkheid voor supervisie en controle over het bedrijf.

'Als gevolg hiervan stelden Curci en Grize, CEO van Ahold USA, vast dat het niet toepasselijk zou zijn voor hem om de nieuwe functie bij Giant-Landover te aanvaarden en heeft Curci besloten zijn ontslag aan te bieden', aldus Ahold. Curci vervulde gedurende acht jaar een aantal posities bij Ahold.

M. Henderson heeft de positie van executive vice president en general manager bij Tops aanvaard. In deze hoedanigheid rapporteert hij aan T. Schiano, president en CEO van GiantFood Stores. Giant-Landover is niet van plan de positie van chief operating officer op dit moment in te vullen.

(c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud