Unique Interim 'Beste Werkgever van 2005'

(belga) - Uitzendbureau Unique Interim is door de werknemers verkozen tot 'Beste Belgische Werkgever van 2005'. Het Ledegemse delicatessenbedrijf R. Remmery krijgt de speciaal in het leven geroepen prijs van 'De Moedigste Werkgever 2005'.

Dat blijkt uit een Europees onderzoek naar 'werkgevers die hun personeelsbeleid centraal stellen in hun bedrijfspolitiek'.

Unique Interim is een van de vier interimbureaus bij de vijftien beste werkgevers. Het stond de twee voorbije jaren steeds op twee, na Microsoft. De Beste Werkgevers worden bepaald door een analyse van het personeelsbeleid en een enquête bij de werknemers. Elk bedrijf met meer dan vijftig werknemers kan deelnemen aan het onderzoek. Eind april wordt een Europese lijst opgemaakt van een duizendtal Beste Werknemers uit de (vroegere) vijftien EU-lidstaten.

Dit jaar wordt in het Belgisch luik uitzonderlijk ook een speciale prijs uitgereikt, 'De Moedigste Werkgever 2005'. Die gaat naar het Ledegemse delicatessenbedrijf R. Remmery, naar aanleiding van de moedige reactie op de dreigbrieven die het ontving.

Verder krijgt Volvo Cars Gent de 'award' voor levenslang leren, krijgt Care die voor promotie van diversiteit en wint Guidant de award voor gelijke kansen tussen mannen en vrouwen.

De Beste Werkgever is een initiatief van Vlerick Leuven Gent Management School, in samenwerking met het Great Place to Work Institute Europe en Vacature en Références.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud