Van Damme (Think Media): geen gerechtelijk onderzoek tegen Think Media

(tijd-nieuwslijn) - "Er is geen gerechtelijk onderzoek tegen Think Media, alleen tegen Maurice De Velder. We hopen dat we ons nu kunnen distantieren van alle negatieve berichtgeving die de laatste maanden over Think Media is verschenen", zegt Frank Van Damme, financieel directeur bij Think Media.

Donderdag raakte bekend dat Maurice De Velder ontslag neemt als gedelegeerd bestuurder van Think Media. Dat deed hij omdat er sinds maart een gerechtelijk onderzoek naar zijn persoon loopt. Er zou sprake zijn van het verzwijgen van ex-Zillion eigenaar Frank Verstraeten als aandeelhouder van Think Media. "De mogelijke fouten die Maurice De Velder als bestuurder heeft gemaakt hebben geen betrekking op Think Media. ", zegt Van Damme. Hij omschrijft zijn ontslag als een moeilijke en correcte beslissing van De Velder.

Hij ontkent dat De Velder zwart geld heeft geinvesteerd in Think Media. "De Velder heeft geen financiele middelen meer ingebracht. Al onze financieringsbronnen zijn gekend". Ook de aantijgingen in de pers dat de verkoop van vastgoed dubieus is verlopen ontkent hij. "Think Media had een obligatielening lopen. DB Mangrove, die ons vastgoed overnam, heeft die obligatielening overgenomen. De bestuurders van DB Mangrove hebben nooit een bestuurdersfunctie bij Think Media gehad", aldus Van Damme.

Van Damme is tevreden over de prestaties van Think Media in het eerste kwartaal. "De prestaties liggen in de lijn van de verwachtingen", zegt hij. Think Media leed in 2001 nog in alle divisies verlies. In 2002 moeten alle divisies, op 4FM na, terug winst maken. "Hoe beter we ons kunnen distantieren van alle verdachtmakingen, hoe beter we onze doelstellingen kunnen waarmaken", besluit Van Damme.

03/2860394

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud