Veilingsite eBay start met lokale zoekfunctie

(belga) - Antwerpse gebruikers van de internetveilingsite eBay hebben voortaan de mogelijkheid om objecten in de buurt van hun woonplaats op te sporen. Vanaf donderdag gaat de nieuwe zoekfunctie 'eBay lokaal zoeken' van start, zo meldt het bedrijf.

Door het ruime aanbod van objecten die op eBay.be worden aangeboden, is het voor kopers niet altijd eenvoudig om een overzicht te krijgen van het aanbod in hun buurt. Daarom startte de veilingsite 'eBay lokaal zoeken' waarmee men enkel de verkopers in eigen regio kan selecteren.

Daarvoor kan iemand op een kaart van België zijn of haar woonplaats aanduiden. Vervolgens worden de rubrieken en objecten weergegeven die in een straal van 10, 20 of 50 kilometer worden aangeboden. De zoekopdracht kan nog verder worden verfijnd door het object dat men zoekt te specifiëren of door de zoekregio uit te breiden of in te krimpen.

Het voordeel van kopen in eigen regio is dat de transactie sneller kan worden afgehandeld en dat de koper op die manier bespaart op transport- en verzendkosten. 'eBay lokaal zoeken' is te vinden op de homepage van eBay.be. Rechtstreeks surfen naar www.ebaylocal.be kan ook.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud