Advertentie

VLM Airlines verwelkomt miljoenste passagier naar London City

Luchtvaartmaatschappij VLM Airlines verwelkomde maandag haar miljoenste passagier op de lijn Antwerpen - London City. De eer viel te beurt aan de Britse Louise Clifton die afgelopen vrijdag in Antwerpen landde voor een bezoekje aan de Scheldestad.

(belga) Maandag keerde ze huiswaarts naar Bedfordshire met een fles champagne en een weekendtrip voor twee in Antwerpen, inclusief twee retourtickets van VLM Airlines.

VLM Airlines opereerde haar allereerste vlucht van Antwerpen naar London City in 1993. Veertien jaar later maakten al een miljoen passagiers gebruik van deze route. En dat aantal zal nog blijven groeien, weten ze bij VLM. "Dit jaar verwachten we een groei van het aantal passagiers met nog eens 15 pct", zegt Johan Vanneste, managing director van VLM Airlines. "De voordelen voor de passagiers zijn dan ook legio op de luchthaven van Deurne: de ideale ligging, vlotte bereikbaarheid, korte check-in tijd van 15 minuten en gratis parkeergelegenheid", aldus Vanneste.

Philip Heylen, Antwerps schepen voor Cultuur en Toerisme, treedt hem daarin bij. "Antwerpen wordt hoe langer hoe meer ontdekt als ideale citytrip en dankzij VLM Airlines kunnen wij een uitstekende verbinding aanbieden voor Engelse toeristen." Louise Clifton, die vorige week voor de eerste keer gebruik maakte van de verbinding, zal dat in de toekomst ongetwijfeld nog doen. Als miljoenste passagier kreeg ze namelijk twee retourtickets van VLM Airlines aangeboden. Bovendien heeft ze redenen te over om Antwerpen te bezoeken. Ze was niet alleen onder de indruk van de stad, maar heeft hier ook een broer wonen die een Belgische vriendin heeft.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud