DVV biedt premievermindering voor milieuvriendelijk rijden

©REUTERS

DVV verzekeringen biedt zijn klanten die milieubewust rijden een premievermindering op de autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), die kan oplopen tot 20 procent. De verzekeraar heeft donderdag dat project, "EcoMobility", voorgesteld op een persconferentie.

(belga) - DVV biedt een premievermindering van 20 procent aan voor klanten die een benzinewagen kiezen die minder dan 100 gram CO2 per kilometer uitstoot, of een dieselwagen die minder dan 85 gram CO2 per kilometer uitstoot.

Klanten die kiezen voor een benzinewagen die tussen 100 gram en 130 gram CO2 per kilometer uitstoot of een dieselwagen die tussen 85 gram en 115 gram CO2 uitstoot, krijgen een korting van 10 procent. Het voordeel is geldig bij een nieuwe autopolis of vervanging van een wagen.

Verder voorziet DVV een korting van 10 procent voor klanten die een cursus milieubewust rijden volgen bij een door DVV erkende instelling. Als ze de cursus volgen bij DVV-partner ProMove krijgen ze bovendien 25 euro korting op de prijs van de cursus (160 euro), die verschillende technieken aanleert om het brandstofverbruik en de uitstoot van CO2 te verminderen.

Milieuvriendelijk rijden vermindert ook het risico op een ongeval, zo blijkt uit een studie van de Bond Beter Leefmilieu.
Het merk DVV wordt op de Belgische markt vertegenwoordigd door een netwerk van 250 consulenten.

Foto: Reuters

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud