Ex-Kaupthingklanten vieren feest in Brusselse Jubelpark

Meer dan 250 ex-klanten van de bank Kaupthing en hun kinderen hebben zondagmiddag een barbecue gehouden in het Brusselse Jubelpark om de positieve uitkomst van het 'Kaupthing-dossier' te vieren.

(belga) - Het evenement werd georganiseerd door Groep K, de belangenvereniging van Belgische Kaupthingklanten, en Keytrade Bank, dat op 16 juli de Belgische tak van Kaupthing juli overnam. Volgens de organisatoren is het een gelegenheid om het 'pijnlijke hoofdstuk' op een feestelijke wijze af te sluiten en het geeft meteen ook de kans om de nieuwe bankiers te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Het Jubelpark werd als symbolische plaats uitgekozen omdat daar de manifestaties van de gedupeerde klanten in het verleden vertrokken.

'Het is de afsluiter van een bewogen 9 maanden. Het betekent ook het einde van Groep K aangezien we onze doelen hebben bereikt', aldus André Meyers, de woordvoerder van Groep K. Volgens Meyers heeft Groep K veel betekend voor de mensen. 'Niet enkel voor het behartigen van de dossiers. De manifestaties waren ook een uitlaatklep en psychologisch heel belangrijk'.

Keytrade Bank geniet volgens de woordvoerder het volste vertrouwen van de klanten. Ook Thibault de Barsy, de sales- en marketingdirecteur van Keytrade Bank is verheugd met het initiatief. 'Als kleine bank kunnen we onmogelijk onze klanten in dure restaurants ontvangen. Hier kunnen we op een ontspannen en informele wijze met hen kennismaken. Er heerst een zeer positieve sfeer'.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud