Prot gaat niet in op uitnodiging Modrikamen

Baudouin Prot, de gedelegeerd bestuurder van de Franse financiële groep BNP Paribas, gaat niet in op de uitnodiging van advocaat Mischaël Modrikamen om volgende zondag op tv te debatteren over Fortis en de overname van Fortis Bank door BNP Paribas. Dat zegt Kaat Exterbille, de woordvoerster van BNP Paribas in België.

(tijd) - Modrikamen had Prot donderdag gevraagd om deel te nemen aan een sereen debat. Hij had er zelfs bij gezegd dat RTL-TVi had voorgesteld om zondag zendtijd vrij te maken zodat het debat live op antenne zou kunnen gaan.

Maar BNP Paribas wijst de uitnodiging af. 'BNP Paribas heeft een open communicatiecultuur en is steeds bereid met mensen in dialoog te treden', zegt Exterbille. 'Baudouin Prot heeft bovendien de voorbije maanden vaak in de pers zijn mening gegeven over de ontwikkeling van BNP Paribas en over Fortis. Maar de acquisitie van Fortis Bank is een belangrijk industrieel project waarvan BNP Paribas vindt dat er niet op een mediatieke manier over moet worden gedebatteerd.'

BB 

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud