Advertentie

Ex-topman Opel Antwerpen Eddy Geysen in coma

Eddy Geysen - Foto Sofie Van Hoof

De voormalige topman van Opel Antwerpen, Eddy Geysen (62), is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een ongeval in de privésfeer. Zijn toestand heet ernstig te zijn en hij wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden. Dat meldt het zakenblad Trends maandag op zijn website en werd bevestigd door de sectorfederatie Agoria.

(belga) - Eddy Geysen werkte zijn hele loopbaan bij General Motors, hoofdzakelijk in België en Duitsland. Tussen 1998 en 2004 was hij voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Opel Belgium. In 2004 ging hij met pensioen maar hij bleef wel lid van de raad van toezicht van het Duitse moederbedrijf Adam Opel.

Bij de recente gesprekken over de toekomst van Opel Antwerpen was Geysen een van de belangrijke verbindingspersonen tussen Vlaanderen en Duitsland. Geysen nam ook deel aan het bezoek van de Vlaamse ministeriële delegatie aan Detroit. Over het lot van Opel Antwerpen is nog altijd niet beslist.

Geysen is tevens voorzitter van de taskforce Voertuigindustrie en van Flanders Drive, het kennis- en innovatiecentrum van de Vlaamse overheid voor de automobielnijverheid. Hij is bestuurder bij de beursgenoteerde bedrijven Punch en GIMV.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud