Advertentie

FIB Belgium is 'Entreprise de l'année'

Het bedrijf FIB Belgium, wereldleider in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van hoogtechnologische industriële ovens bestemd voor draadtrekkerijen, is dinsdag uitgeroepen tot 'Entreprise de l'année 2008', de Franstalige tegenhanger van 'Onderneming van het jaar 2008'.

(belga) - René Branders, algemeen directeur van FIB, nam de onderscheiding dinsdagavond in ontvangst.

FIB Belgium, met zetel in Tubeke, haalde het van vier andere genomineerden, met name Bodart & Gonay, Café Liégeois, Quality Assistance en Trendy Foods.

'FIB Belgium beantwoordt duidelijk aan het beeld van wat een industriële groep van vandaag en morgen in Wallonië moet zijn', zei juryvoorzitter Jean Stéphenne. 'De werknemers van dit familiebedrijf zijn heel ervaren en bezitten gesofisticeerde expertise. Precies die ervaring heeft het bedrijf in staat gesteld om er weer bovenop te geraken na de ernstige moeilijkheden waarmee het in 2001 te kampen kreeg. We zijn fier dat de winnaar van dit jaar in zijn sector tot de wereldtop behoort.'

FIB Belgium nv is een familiebedrijf opgericht in 1936. Het bedrijf is wereldleider in het ontwerpen en plaatsen van productielijnen voor de thermische en oppervlaktebehandeling van staaldraad. De onderneming realiseert een omzetcijfer van circa 20 miljoen euro en telt 87 werknemers.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud