Advertentie

Knack verschijnt 18 keer per jaar tweemaal per week

Vanaf juni zal het weekblad Knack 18 weken per jaar tweemaal per week verschijnen. Dat heeft Roularta-topman Rik De Nolf maandag aangekondigd tijdens de voorstelling van de jaarresultaten van Roularta. Ook de Franstalige tegenhanger Le Vif zal 18 keer per jaar een tweede nummer in de winkels liggen. Bij Le Vif start het project vanaf september.

(belga) - Volgens De Nolf is het de bedoeling om in de niet-vakantieweken naast de 'gewone' Knack op woensdag ook een themanummer te verspreiden op vrijdag. Dat tweede nummer zal handelen rond specifieke dossiers (bv. gezondheid, politieke portretten, wetenschappen).

Knack experimenteerde in het verleden al met themanummers, maar niet op structurele basis. Het themanummer gaat naar alle abonnees en zal ook los verkocht worden voor 3 euro. Abonnees betalen maar 1 euro per extra nummer of 18 euro op jaarbasis. De abonnementen worden daarom verhoogd met 1,5 euro per maand. Knack telt nu zo'n 110.000 abonnees.

Langs Franstalige kant zal Le Vif vanaf september ook 18 keer per jaar tweemaal per week verschijnen. Daar verschijnt het 'gewone' nummer op vrijdag en het themanummer op dinsdag. Le Vif telt zo'n 74.000 abonnees.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud