Advertentie

Tijd.be krijgt zalmkleurige tint

©Sofie Van Hoof

Ook Tijd.be heeft een zalmkleurige tint meegekregen, internationaal symbool voor kwalitatieve zakenjournalistiek, net als zustersite Lecho.be.

(tijd) - De zalmkleur op Tijd.be heeft weinig of geen impact op de structuur van Tijd.be. Naast een andere kleur is de voornaamste wijziging het gebruik van een letter met schreef (voetje) in de titels. De schreefloze letters worden nu enkel nog gebruikt in de inleiding en de broodtekst van de artikels. Toch blijven Tijd.be en zustersite LEcho.be zeer herkenbaar voor de 200.000 unieke bezoekers die zich dagelijks op de sites informeren.

Hier en daar voegden we enkele nieuwigheden toe:

  • We stelden ondermeer ons eigen interactief lexicon samen: Finipedia. Dat is een online financieel-economische encyclopedie volgens het principe van Wikipedia, waar gebruikers van Tijd.be  nieuwe termen toevoegen en/of de informatie over bestaande begrippen verder  verrijken
  • Bovenaan rechts op de homepagina van Tijd.be vindt u bovendien een interessante 'widget' waarmee u makkelijk door de huidige toestand op de beurzen, het laatste nieuws, de meest recente blogposts of duiding via Tijd.TV kan surfen. Deze widget vervangt de heatmap die in de widget werd ingewerkt.
  • Het blokje met personalfinance-informatie op Netto.be vindt u nu onder de widget.

Eerder had Tijd.be de koersenpagina's al uitgebreid met realtimekoersen. U vindt er ook handige interactieve koersgrafieken en tonnen informatie over de bedrijven waarin u belegt.

Lees zeker ook onze blogs: Bear & Bull of Zanna over de markten, De Zaak Justitie over het gerecht, T-zine over multimedia en technologie, om er maar enkele te noemen.

Grenzen vervagen

De zalmoperatie kadert in de multimediale strategie van De Tijd. De krant werkt sinds enkele maanden op een geĆÆntegreerde newsroom waar de grenzen tussen internet- en krantenjournalistiek steeds meer vervagen.

De timing van deze operatie is niet onbelangrijk. Terwijl er overal doemberichten verschijnen over de toekomst van de krantenindustrie, blijft De Tijd investeren in de kwaliteit van zijn journalistiek.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud