'Zenitel gaat in 2007 vooral investeren'

2007 staat voor Zenitel in het teken van investeren, zei CEO Erik Hoving op de algemene vergadering van aandeelhouders. De beheerder en ontwikkelaar van radiocommunicatienetwerken voor kritische situaties gaat het geld van de kapitaalverhoging grotendeels gebruiken voor investeringen in zijn TETRA-netwerken in Belgie en Nederland. Alle agendapunten werden unaniem goedgekeurd door de aandeelhouders.

(tijd) Een aanwezige aandeelhouder had kritiek op de inschrijvingsperiode voor de kapitaalsverhoging. De inschrijving op de nieuwe aandelen van Zenitel, met twee tranches, loopt van 25 april tot 7 mei. 'Te kort', klonk het. 'De inschrijvingsperiode is na rijp beraad vastgelegd. Een te lange periode kan voor onzekerheid zorgen op de markt en bij de aandeelhouders', reageerde Frank Donck, de voorzitter van de raad van bestuur.

Zenitel boekte in 2006 een nettoverlies van 3,65 miljoen euro, een duidelijke verbetering tegenover 2005, toen het verlies nog opliep tot net geen 11 miljoen euro. 'Een serieuze stap in de goede richting, al zijn we nog niet aan het einde van de tunnel', aldus nog Donck.

MG

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud