Gary Fry nieuwe ceo Global Graphics

Global Graphics, de specialist in grafische software, heeft Gary Fry benoemd tot nieuwe ceo. Fry volgt Jim Freidah op, die ontslag heeft genomen uit de raad van bestuur. Fry is de voormalige managing director van Adobe Systems Benelux. Dat meldt Global Graphics in een persbericht.

(tijd) - Jim Freidah leidde Global Graphics sinds april 2007 als ceo. Voorheen, sinds juli 1999, was hij coo (chief operating officer). Volgens het persbericht loodste hij het bedrijf door een reeks strategische overnames om het productportfolio te versterken en bouwde hij het vervolgens om tot een gestroomlijnde organisatie.

Gary Fry moet Global Graphics nu in een nieuwe strategische richting voeren. 'Gary Fry bezit de vaardigheden en de ervaring om de onderneming te heroriƫnteren door een nieuwe benadering van onze klanten, markten en producten in te voeren. Hij heeft een bewezen ervaring op het gebied van de verhoging van de performantie en winstgevendheid van ondernemingen en zijn achtergrond in engineering en strategische verkoop maken dat hij uiterst geschikt is om de onderneming door haar volgende ontwikkelingsfase te leiden', zegt Johan Volckaerts, voorzitter van de raad van bestuur van Global Graphics, in het persbericht.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud