'Geen zichtbaarheid op periode vanaf 2008'

Guy Schroyen, de financieel directeur van Option ad interim, kan geen indicaties geven over de cijfers van het bedrijf na het lopende boekjaar. Dat werd vernomen tijdens een conference call over de derdekwartaalcijfers.

(tijd) - 'We kunnen geen enkele indicatie geven over de cijfers in de periode 2008 en 2010. Er is onvoldoende zichtbaarheid.'

Voorts ontkende Schroyen dat Option met de guidance van 9 procent ebitmarge voor het vierde kwartaal een nieuwe winstwaarschuwing geeft. Met de 9 procent ebitmarge wordt het voor Option moeilijk om de jaardoelstelling van 12 procent te halen. Dat ontkent Schroyen. Hij geeft wel toe dat met een omzetdoel van 90 miljoen euro enkel de onderkant van de vork van de jaarprognose van 320 tot 340 miljoen euro omzet zal bereikt worden.

Option liet nog niet in zijn kaarten kijken voor wat betreft verschuivingen in het management. Voorlopig blijft Schroyen aan. 'Er komen ook enkele nieuwe mensen bij', aldus gedelegeerd bestuurder Jan Callewaert.

Voor meer details verwijst Option naar 27 november. Op die dag presenteert de groep aan analisten een nieuw strategisch plan.

Roel Verrycken

roel.verrycken@tijd.be

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud