Groepsvordering LHSP sluit vrijdag af

Gedupeerde beleggers in het failliete Lernout & Hauspie Speech Products (LHSP) hebben nog tijd tot vrijdag 30 maart om zich aan te sluiten bij de groepsvordering van Deminor en Test-Aankoop. Dat melden beide organisaties in een persbericht.

(tijd) De originele procedure dateert van november 2000. Deminor en Test-Aankoop verzamelden toen ongeveer 11.000 gedupeerden. In januari van dit jaar werd de inschrijvingsperiode op de collectieve claim heropend. Nog eens 1.500 beleggers sloten zich aan.

De onderzoeksrechter vroeg ondertussen om een geactualiseerde lijst van de burgerlijke partijen neer te leggen voor het strafproces over de fraude bij LHSP van start gaat. Dat zou al in de loop van de maand april kunnen zijn. Daarom beslisten Deminor en Test-Aankoop om de inschrijvingsperiode op 30 maart af te sluiten.

'Indien u uw ondertekend mandaat niet heeft bezorgd aan Deminor of Test-Aankoop binnen deze termijn, kunnen wij u geen enkele garantie geven dat u nog zal kunnen deel uitmaken van de lijst van burgerlijke partijen of kunnen deelnemen aan onze collectieve actie', luidt het in het persbericht.

Luc Van Aelst

foto belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud