Keyware zet nog twee dochters in etalage

(tijd-nieuwslijn) - Keyware, dat dinsdag aankondigde dat het zijn activiteiten in de Verenigde Staten verkoopt, zet nog twee andere dochters in de etalage. Het bedrijf hoopt uit alle desinvesteringen in totaal USD 2,5 miljoen bijeen te sprokkelen.

Daarnaast denkt Keyware nog USD 2,5 miljoen van de investeerders te krijgen. "Beide componenten moeten ervoor zorgen dat de groep tegen het vierde kwartaal een positieve cashflow kan voorleggen", zei gedelegeerd bestuurder Chris Buyse.

Nu Lex Solutions, de laatse activiteit van Keyware op het Amerikaanse continent, de deur uit is, wil Keyware Physical Access en Able verkopen. Physical Acces is gespecialiseerd in toegangscontrolesystemen en heeft vestigingen in Gembloux, Anderlecht, Parijs en Geneve. Able, dat gevestigd is in Boort Meerbeek, verkoopt een tool die het verkeer tussen het internet en bedrijfsnetwerken kanaliseert.

Buyse bevestigt dat voor een van deze activiteiten al vergevorderde gesprekken lopen die deze week kunnen afgerond zijn.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud