Luc Switten nieuwe topman IPTE

IPTE benoemt op 1 januari Luc Switten tot gedelegeerd bestuurder. De elektronicagroep zal dan tijdelijk door twee CEO's geleid worden, Switten en de huidige topman Huub Baren. Baren zwaait eind april als CEO af en wordt dan voorzitter van de raad van bestuur van IPTE. Baren volgt in die rol Eric Dejonghe op.

(tijd) - Switten en Baren richtten in 1992 samen IPTE op. Switten bouwde mee de automatiseringsactiviteit uit tussen 1992 en 1999. Bij de overname van Connectsystems in 1999 stapte hij over naar de subcontractingdivisie van de groep die hij sinds 2001 leidt.

Tussen 1 januari en 29 april zal IPTE door Switten en Baren worden geleid. Daarna komt Switten er alleen voor te staan en volgt Baren Eric Dejonghe op als voorzitter van de raad van bestuur. Dejonghe blijft bestuurslid. Baren zal zich focussen op de strategie en het acquisitiebeleid van de groep.

Wegens het overlijden van de heer André Geboers (bestuurder aangesteld door LRM) op 17 oktober wordt Freddy Daniëls als bestuurder gecoöpteerd tot de volgende algemene vergadering op 29 april.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud