Punch Telematix verkoopt duizend totaaloplossingen

Het telematicabedrijf Punch Telematix laat in een persbericht weten dat het de afgelopen weken duizend totaaloplossingen heeft verkocht. Het aantal is goed voor 15 klanten, verduidelijkt gedelegeerd bestuurder Luc Lammens.

(tijd) Het bedrijf uit Wervik is actief in telematica: hard- en software maken het mogelijk een goed of een voertuig vanuit de thuisbasis overal te volgen. Punch Telematix heeft verschillende vestigingen in Belgie, Nederland en Frankrijk. De dochter van Punch International noteert sinds 29 november op Euronext Brussel.

In Nederland werden de high-end telematicatoepassingen verkocht aan onder meer Wim Bosman Groep en Peter Appel Transport. Wim Bosman neemt 280 oplossingen af. In eigen land haalde Punch Telematix onder andere Coulier Transport, Van Dijck Transport en Java als klanten binnen.

'Wij hebben de afgelopen maanden veel aandacht besteed aan de transportsector', aldus topman Lammens. 'Dat Wim Bosman en Coulier kiezen voor onze toepassingen in plaats van die van Transics of Groeneveld betekent een erkenning van onze strategie en de kwaliteit van onze technologische componenten.'

In Frankrijk blijft de transportsector voorlopig onontgonnen terrein. Dat geldt ook voor de Duitse markt. In beide landen wil Punch Telematix snel actief worden. 'We bekijken enkele overnamedossiers. In bepaalde gevallen gaat het over bedrijven die in verschillende actief zijn', zegt Lammens.

De topman handhaaft de omzetverwachtingen voor 2006 en 2007: respectievelijk een omzet van 18 miljoen euro en een groei van 50 procent. In 2005 bedroeg de omzet 8,5 miljoen euro.

Sebastien Rousseau

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud