Telindus neemt Nederlandse storagespecialist ISIT over

Belgacom-dochter Telindus neemt de Nederlandse storagespecialist ISIT over. ISIT is een bedrijf met 70 medewerkers dat in 2006 een omzet van 26 miljoen euro boekte. Dat meldt Belgacom in een persbericht. Een overnamebedrag is niet vrijgegeven.

(tijd) 'ISIT is een onafhankelijke storage-integrator met meer dan 15 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in netwerkopslagoplossingen, Storage Area Networks, gecentraliseerde back-up-/restoreoplossingen en archivering. ISIT heeft certificeringen van diverse toonaangevende storage-leveranciers, waaronder NetApp en EMC. De portefeuille van oplossingen wordt aangevuld met 24/7-support en opleidingen', aldus het persbericht. ISIT staat sterk inzake gezondheidszorg, met referenties als het VUmc en het Ziekenhuis Slotervaart in Amsterdam en Sint-Jansdal in Harderwijk. Andere klanten zijn TPG Post, TU Eindhoven, Menzis, Debitel en Philips.

Telindus is sinds 1986 aanwezig op de Nederlandse markt met klanten als Havenbedrijf Rotterdam, Casema en Bloemenveiling Aalsmeer. Telindus Nederland telt 137 medewerkers en legt zich toe op beveiliging en beheer van infrastructuur, netwerken en systemen.

Koen Lambrecht koen.lambrecht@tijd.be

foto belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud