Advertentie

Best Tours houdt ermee op

De touroperator Best Tours, gespecialiseerd in groepsreizen naar Thailand, staakt einde maart zijn activiteiten. Blijkbaar werd geen koper gevonden voor de activiteiten nadat eigenaar Kuoni vorige maand had beslist ermee op te houden in België.

Het vakblad Travel Magazine pakt met het bericht uit. Best Tours is niet failliet maar beëindigt vrijwillig zijn bedrijfsactiviteiten. De beslissing is geen verrassing nadat Kuoni einde september aankondigde dat het er mee ophield in Nederland, Rusland, Itallië en Spanje.

Twee jaar geleden nam Kuoni Best Tours over, nadat de familie Boone de boeken van het familiebedijf had moeten neerleggen. Tot dan was Best Tours marktleider voor groepsreizen op Thailand, maar stond het ook sterk in verschillende andere Aziatische landen.

Kuoni klonk toen nog enthousiast: 'Best Tours is een gevestigde waarde en biedt een kwaliteitsvol product aan dat goed aansluit bij de activiteiten van Kuoni (...) We denken dat we met ons aanbod een heel stevige positie kunnen innemen op de Belgische markt', dacht de Zwitserse touroperator.

Bij Best Tours werkten begin 2010 nog 35 mensen, hoeveel het er vandaag nog zijn is niet duidelijk. Dat Best Tours er vrijwillig mee ophoudt, lijkt erop te wijzen dat er dit keer geen belangstelling was om de activiteiten over te nemen. Intussen delen Jetair en Thomas Cook de lakens uit in Thailand.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud