Vennoten White & Case naar Stibbe

Dries Hommez (links) en Stefan Odeurs (rechts) vervoegen het kantoor Stibbe van managing partner Jan Peeters (midden). ©RV

Stefan Odeurs en Dries Hommez, twee partners van het advocatenkantoor White & Case, stappen over naar Stibbe. Dat vernam De Tijd.

De overstap wordt nog vandaag intern bekendgemaakt en zal nog voor de zomer doorgaan. Voor Odeurs en Hommez is het een terugkeer naar het kantoor waar ze allebei hun loopbaan begonnen. Ze werkten er meer dan vijf jaar.

Bij White & Case was het duo gespecialiseerd in private-equitytransacties en fusies en overnames ('corporate deals'). Odeurs werd in 2004 partner bij White & Case, Hommez in 2009.

Hun cliënteel bestaat uit Belgische en buitenlandse institutionele investeerders, maar ook uit private en beursgenoteerde bedrijven.Odeurs en Hommez waren vorig jaar onder meer actief op de deal rond de uitzendgroep Accent Jobs for People. Daarbij maakte Gimv in het kapitaal plaats voor sectorgenoot Naxicap Partners (Natixis). Ze gaven ook advies rond de schuldfinanciering van de transactie. Ze stonden onder meer ook de verkopers van het gasdetectiebedrijf The Sniffers bij en adviseerden de Zweedse beveiligingsreus Assa Abloy bij zijn overname van het Vlaamse Dynaco. Enkele jaren geleden werkten ze allebei voor de Chinese financiële groep Ping An rond het dossier Fortis.

Team

Bij Stibbe zullen de twee advocaten samenwerken met de partners Pascal Vanden Borre en Jan Peeters (fusies en overnames), maar ook de financiële specialisten Ivan Peeters en Wouter Ghijsels. Na hun komst zal het team dat focust op fusies, overnames en kapitaalmarkttransacties acht partners en 27 medewerkers tellen.

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content