Advertentie

UCB sluit contract met Biogen Idec voor Azië

©BELGA

Het biofarmabedrijf UCB heeft een commerciële overeenkomst gesloten met het Chinese Biogen Idec. Hierdoor mag UCB de producten van Biogen Idec commercialiseren in een reeks Aziatische landen.

UCB heeft een exclusieve overeenkomst getekend met het Chinese Biogen Idec, waardoor het de producten van het Chinees farmabedrijf mag commercialiseren in Zuid-Korea, HongKong, Thailand, Singapore, Maleisië en Taïwan.

Het gaat vooral om geneesmiddelen tegen multiple sclerose en hemofilie.

'Door gebruik te maken van UCB's uitgebreide middelen, expertise en infrastructuur in Azië, geloven wij dat we onze aanwezigheid op belangrijke Aziatische markten kunnen versterken, onze therapieën sneller bij de patiënt kunnen brengen en een basis kunnen leggen voor een commercieel succes in de regio', stelt Carlos Dourado, de verantwoordelijke Emerging Markets bij Biogen Idec.

UCB werkt al langer samen met Biogen Idec. De twee farmabedrijven ontwikkelden tot in 2009 samen een medicijn tegen multiple sclerose, maar ze beslisten in de voorlaatste fase om de ontwikkeling van het prodct stop te zetten, omdat de effecten ervan onvoldoende waren.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud