Aandeel Fortis blijft geschorst

De notering van het aandeel Fortis blijft geschorst tot de Fortis-holding een update heeft gegeven van haar financiële situatie. Dat bevestigt de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA).

(tijd) - De CBFA besliste vrijdag het aandeel van de Fortis-holding te schorsen in afwachting van het arrest van het Hof van Beroep vrijdagavond. De notering werd om 16.30h geschorst, toen het aandeel 2,97 procent lager noteerde op 91,6 eurocent. 

Oorspronkelijk was het de bedoeling de notering maandag te hervatten. Maar op vraag van de Fortis-holding heeft de CBFA beslist de opschorting te verlengen. Dat bevestigde CBFA-woordvoerder Hein Lannoy.

De notering zal pas hervatten nadat de Fortis-holding een update heeft gegeven van haar financiële situatie na het arrest van het Hof van Beroep. Door dat arrest blijven onder meer de Belgische verzekeringsactiviteiten van Fortis langer onder de holding dan oorspronkelijk voorzien. De update zou in de loop van komende week gepubliceerd worden. JL

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud