VOX (Mobistar) wordt Orange

©Lieven Van Assche

Mobistar wijzigt op 28 oktober de merknaam van de Luxemburgse 100%-dochteronderneming VOXmobile in Orange. In België blijft de merknaam Mobistar behouden. Een eventuel naamsverandering in België is een beslissing van de aandeelhouders, staat in een persbericht.

(tijd) - Om de naamsverandering in Luxemburg bekend te maken wordt een communicatiecampagne opgezet. VOXmobile is momenteel de derde mobilofoonoperator in Luxemburg. Door voor de naam Orange te kiezen kan de operator profiteren van de sterkte van dit internationaal merk en 'meerwaarde creëren voor haar klanten en aandeelhouders'. Het bedrijf zal zich wel blijven toeleggen op de lokale markt, 'ondanks de internationale dimensie van Orange'.

Mobistar beklemtoont dat de naamswijziging in Luxemburg geen invloed heeft op de Belgische markt. 'Mobistar is een zeer sterk merk. Het blijft een beslissing van de aandeelhouders van Mobistar om de merknaam in België al dan niet te wijzigen. Vandaag is dit niet aan de orde', aldus het persbericht.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Partner content