Nathalie Labeeuw

©Netto - Mon Argent

*functie: advocaat, partner Cazimir advocaten

*te zien op: successiedebat, 15u25, Media Room

*Bio:

NATHALIE LABEEUW is gespecialiseerd in successieplanning, familiaal vermogensrecht en internationaal privaatrecht. Zij adviseert hierbij over de overdracht van familiale ondernemingen en werkt vermogensplanningen uit bij cliënten met een complexe gezinssituatie, al dan niet met een internationaal karakter.

Haar cliënteel bestaat voornamelijk uit vermogende particulieren, waaronder meerdere cliënten uit de Belgische top 100, en cliënten met een internationaal profiel.

Nathalie is licentiaat in de Rechten (Katholieke Universiteit Leuven en Université de Poitiers) en Master in het notariaat (Katholieke Universiteit Leuven). Zij was jarenlang assistent aan het Instituut voor Familiaal Vermogensrecht van de Katholieke Universiteit Leuven. Zij is Nederlandstalig en beheerst ook het Frans en het Engels.

Als advocaat is ze verbonden aan de balie van Brussel.

Zij treedt vaak op als spreker bij financiële instellingen, de Federatie van Notarissen, de Fiscale Hogeschool en de Universiteit Antwerpen. Ook is ze redactielid van een aantal vooraanstaande tijdschriften binnen haar vakgebied.

Bron: Advocatennet.be

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud