Philippe Janssens

*functie: CEO Stadim

*te zien op: het grote vastgoeddebat, 14u45 Mediaroom

*Bio:

Philippe Janssens is Executive Professor Real Estate aan de AMS en de KULeuven. Hij richtte met enkele vennoten in 1996 Stadim op, een bureau dat zich richt op studies, schattingen en advies omtrent vastgoed.

Vandaag staat Stadim met een team van 10 professionals bekend als dé referentie in de vastgoedsector. Alle activiteiten worden vanuit een economisch perspectief benaderd, met de gedetailleerde cijferdatabank van meer dan 50 jaar verkopen van vastgoed in België als solide basis.

Stadim adviseert federale-, gewestelijke- en gemeentelijke overheden, vastgoedprofessionals en werkt samen met diverse universiteiten, professionele en sociale organisaties.

Deze studies en advies vormen de fundamenten voor degelijke schattingen van patrimonia en projecten met de meest diverse bestemmingen van zowel residentieel als bedrijfsmatig vastgoed met een gedetailleerde en gefundeerde rapportering. De cijfers vormen de basis voor inzichten die op hun beurt vaak leiden tot nieuwe perspectieven; deze vormen dan weer de basis voor uw beslissingen omtrent uw vastgoedportfolio.

Bron: Stadim.be

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud