Advertentie

Abramovitsj kiest voor Russisch model

Roman Abramovitsj, de steenrijke Russische eigenaar van voetbalclub Chelsea, gaat scheiden van zijn tweede vrouw Irina, zo meldt de Britse pers woensdag. Hij zou al een jaar lang een relatie hebben met het 25-jarige Russische model Daria Zhukova.

(belga) Volgens de Britse tabloids The Sun en Daily Mirror is de scheiding van Irina het gevolg van de relatie tussen de Chelsea-eigenaar en het 25-jarige model en ex-liefje van Russische tennisspeler Marat Safin, Daria Zhukova.

De 40-jarige Abramovitsj en Irina (39) waren sinds 1991 getrouwd en hebben vijf kinderen. Ze ontmoetten elkaar aan boord van een vliegtuig, waar Irina werkte als stewardess. Volgens de Britse pers heeft de ex-vrouw van de miljardair ongeveer de helft van zijn fortuin gekregen, zo'n 7 miljard euro.

In de herfst van 2006 maakte een Britse tabloid de relatie tussen Zhukova en Abramovitsj openbaar. Het koppel zou sinds februari 2006 geregeld afspraakjes hebben over de hele wereld. Daria Zhukova, de dochter van een miljardair uit Moskou, werd een glamoureuze speler in het Londense uitgaansmilieu . Zij kreeg privélessen in Londen en studeerde in Amerika.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud