Anderlecht krijgt slaag in Bremen

(belga) - Op de vijfde speeldag in groep G van de Champions League is Anderlecht dinsdag met 5-1 (rust: 3-1) gaan verliezen op het terrein van het Duitse Werder Bremen.

Klasnic (2e en 16e) bezorgde Bremen een 2-0 voorsprong. Op het halfuur scoorde Iachtchouk de aansluitingstreffer, maar drie minuten later maakte Klose er al 3-1 van. In de tweede helft legden opnieuw Klasnic (79e) en Jensen (89e) de zware eindcijfers vast. In de heenwedstrijd (1-2 verlies voor Anderlecht) zorgde Klasnic ook al voor de twee treffers van Bremen.

In de andere wedstrijd in de groep speelde Inter Milaan dinsdag 0-0 gelijk tegen Valencia. Inter blijft met tien punten aan de leiding in de groep. het wordt met negen punten op de hielen gezeten door Bremen. Valencia telt vier punten. Anderlecht is puntenloos laatste.

Anderlecht is zo zeker van de uitschakeling in de Champions League. Het maakt nog wel kans op de derde stek, die recht geeft op een plaats in de zestiende finales van de UEFA Cup.

Woensdag 24 november neemt Anderlecht het tijdens de vijfde speeldag op tegen Valencia. Bremen gaat dan bij Inter Milaan op bezoek.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud