Anderlecht verliest met 0-1 van AC Milaan

Op de derde speeldag in groep H van de Champions League voetbal heeft Anderlecht dinsdag met 0-1 verloren van AC Milaan. Kaka maakte het enige doelpunt van de partij in de 58e minuut. De Milanezen stonden toen al met tien na een rode kaart voor Bonera in de 47e minuut.

(belga) Anderlecht startte met offensieve bedoelingen aan de partij. Frutos en Tchité lagen voortdurend op de loer, maar geraakten niet echt uit de greep van de Milanese verdedigers. Die hadden hun handen wel vol met het paars-witte spitsenduo. Frutos werd door Kaladze een keer tegen de vlakte getrokken, Cantalaja zag er geen strafschop in. Aan de overzijde hield de Brussels verdediging goed stand. Toch kreeg Milan in de slotfase enkele mogelijkheden. Inzaghi kopte in de slotminuut de beste een meter naast het doel van Zitka.

Anderlecht dat eerder 1-1 gelijkspeelde tegen Rijsel en bij AEK Athene is nu derde in de groep. Milan leidt met 7 punten, voor Rijsel (5), dat dinsdag met 3-1 won van AEK Athene. AEK staat met één puntje op de laatste plaats.

Woensdag 1 november trekt Anderlecht voor de vierde speeldag naar Milaan. AEK ontvangt dan Rijsel.

Foto Belga

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud