Antwerpen krijgt nieuwe danstempel in 2007

In april 2007 opent een nieuwe danstempel de deuren in Antwerpen. De naam van de nieuwe discotheek, die zal verrijzen aan het Straatsburgdok, is voorlopig nog een goed bewaard geheim.

(belga) Wel staat vast dat het 'geen tweede Zillion wordt', zegt Debby Wilmsen van het bureau dat de communicatie voor de nieuwe tempel verzorgt.

Drijvende kracht achter de club is de Schotense ondernemer Dave Alpaerts. Hij heeft sinds kort alle nodige vergunningen op zak om met de bouw van de tempel te beginnen. De nieuwe dancing beslaat 3.400 vierkante meter en zal 2.400 feestvierders ontvangen. Behalve vier zalen en een vip-ruimte zal er ook een restaurant en een dakterras van 1.000 vierkante meter worden gebouwd.

'Alpaerts bedacht een heel nieuw concept voor zijn geesteskind. Het wordt zeker en vast geen tweede Zillion, maar het zal wel extravagant zijn', licht Wilmsen al een tipje van de sluier op. Alpaerts wil met zijn dancing ook op een 'iets ouder publiek' mikken. Zo zal de vip-ruimte voorbehouden zijn voor 30-plussers. In de andere zalen zijn 20-plussers meer dan welkom. Hoe het er concreet zal uitzien, is nog even afwachten. De eerste steen van de nieuwe club wordt een van de volgende weken gelegd.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud